lørdag 31. januar 2015

Farger

Lerretsbilde med mer farger enn jeg normalt bruker. Man trenger litt farger i hverdagen.


mandag 12. januar 2015

Kurver og hermetikkboks

Jeg var på Stoff og stil for et par uker siden. Sydde to kurver av noe av stoffet derfra.
Oppskrift funner du her. Denne skal jeg bruke som brødkurv.


Sydde også denne. Den gjør nytte som oppbevaring for fjernkontroller.



Her er en hermetikkboks som kan brukes til f.eks vase.  Først la jeg den i varmt vann for å fjerne etiketten. Deretter limte jeg på hamptråd, som ble malt med utvannet acrylmaling. Til slutt fikk den blonder og lerkekongler som pynt.



lørdag 10. januar 2015

Norgesglass

En kollega fikk ett norgesglass i julegave. Dette hadde solcellepanel i lokket, som gjør at det ble lys i glasset. Siden jeg har noen glass, så tenkte jeg at jeg måtte prøve å lage noe lignende. Jeg brukte dobbelsidig tape til å feste en spot på lokket. Den spoten går på batteri og er sånn som ikke blir varm. La litt mose, kongler og en engel i glasset.



lørdag 3. januar 2015

Serviettringer, hobbyrom og Stoff og stil

For en tid tilbake så prøvde jeg lage serviettringer av pappringer og hamptråd. Det var ikke så vellykket. Etter tips fra Jannes kreative verden, så har jeg nå prøvd å hekle serviettringer. Brukte hamptråd, som jeg syns var veldig tungt å hekle med, men de ble finere enn mitt første forsøk.



I morgen burde jeg gyve løs på dette rommet og få ryddet litt igjen ( har en sterk mistanke om at noen er her og roter, når jeg ikke er hjemme)




Ellers så har jeg vært på Stoff og stil i dag. Og jeg har jeg tror nok at når disse stoffene er tørre, så er det sying, og ikke rydding av hobbyrom, som står på tapetet.