søndag 4. oktober 2015

Lat søndagsmorgen med omelettmuffins

I dag har jeg lagd omelettmuffins til frokost. Eller brunsj, er kanskje mest riktig.

Du kan trygt lage noen ekstra. Passer perfekt som turmat eller lunsj på jobben.

Til 7 muffinser brukte jeg:

7 egg
1/2 dl matfløte
1/2 løk/purreløk
1 pk bacon
50 gr ost
2 tomater
gressløk
oregano
salt
pepper

Sett radioen på P4 ;-)



Sett ovnen på 200 grader

Rør sammen egg, fløte, gressløk, oregano, salt og pepper


Stek bacon
Kutt opp løk, skjær tomater i skiver, riv ost


Smør muffinsformene og legg i løk, bacon, ost. Jeg lagde noen med tomat i biter og noen med en tomatskive på toppen


Hell i røren med egg og fløte. Topp med tomatskive, noen biter bacon og litt ost


Stek i 15 minutter på 200 grader


Serveres med hva du måtte ønske, men noe er jo ufravikelig ;-)

En lille




Sprudlevin




Og selvfølgelig Bonanza







Nå er du godt rustet til topptur, maraton eller en lat dag på sofaen. :-)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar